Nowe punkty sprzedaży biletów na mecze Górnika Łęczna
Kolporter rozszerza o kolejne 25 punktów sieć sprzedaży biletów na mecze Górnika Łęczna. Już od najbliższego czwartku kibice będą mogli kupować bilety w sumie w ok. 50 salonikach prasowych, zlokalizowanych na terenie województwa lubelskiego.
2016-10-11, 13:37

Firma Kolporter podpisała umowę o współpracy z klubem Górnik Łęczna w kwietniu tego roku. Bilety były dotychczas sprzedawane w 24 salonikach. Od czwartku ta sieć poszerza się o kolejne punkty – 11 zlokalizowanych w Lublinie, 3 w Radzyniu Podlaskim, 2 w Zamościu,  po jednym w Rykach, Poniatowej, Parczewie, Bełżycach, Włodawie, Kraśniku, Puławach, Firleju i Piaskach.

– Poszerzenie sieci sprzedaży biletów na mecze Górnika Łęczna  to nasza odpowiedź na oczekiwania kibiców. Docierały do nas prośby o umożliwienie zakupu biletów w kolejnych miejscowościach, zdecydowaliśmy więc, że wprowadzimy je na stałe do oferty kolejnych saloników – mówi Arkadiusz Parlicki z Biura Handlowego Kolportera. – Zawsze jesteśmy otwarci na sugestie i potrzeby klientów, staramy się poszerzać ofertę naszych saloników, dostosowując ją do ich potrzeb.

Kolporter, w zakresie dystrybucji biletów, współpracuje z wieloma klubami sportowymi – m.in.  Koroną Kielce, Jagiellonią Białystok, Arką Gdynia, Lechem Poznań, Lechią Gdańsk, Podbeskidziem Bielsko-Biała, Górnikiem Zabrze, Stowarzyszeniem Trefl Pomorze i Stalą Gorzów.