Kolporter współpracuje ze Śląskiem Wrocław
Firma Kolporter podpisała umowę o współpracy z ekstraklasowym klubem piłkarskim Śląsk Wrocław.
2017-02-13, 10:24

Bilety na mecze Śląska będą już od poniedziałku, 13 lutego, dostępne w czterech wybranych salonikach prasowych Kolportera we Wrocławiu (punkty przy ul. Oleśnickiej 27 i Nowowiejskiej 31/33 oraz w Sky Tower i Alei Bielany). Docelowo kibice będą mogli je kupować w ponad 20 punktach, zlokalizowanych na terenie województwa dolnośląskiego – poza Wrocławiem również m.in. w Legnicy, Dzierżoniowie, Oleśnicy, Bolesławcu, Nowej Rudzie, Kamieńcu Ząbkowickim, Świdnicy, Żmigrodzie, Bielawie, Strzegomiu, Oławie, Jeleniej Górze, Bielanach i Trzebnicy.

– Cieszymy się że drużyna z tak dużym potencjałem i tradycjami jak Śląsk Wrocław dołączyła do grona naszych partnerów. Mamy nadzieję, że dzięki naszej współpracy kibice będą mieli znacznie ułatwiony dostęp do biletów – mówi Arkadiusz Parlicki z Biura Handlowego Kolportera. – Informacje o tym, w których naszych punktach będzie można kupić bilety kibice znajdą na stronie klubu.

Kolporter, w zakresie dystrybucji biletów, współpracuje z wieloma klubami sportowymi – m.in. Koroną Kielce, Jagiellonią Białystok, Arką Gdynia, Lechem Poznań, Lechią Gdańsk, Podbeskidziem Bielsko-Biała, Górnikiem Zabrze, Górnikiem Łęczna, Stowarzyszeniem Trefl Pomorze i Stalą Gorzów.