Kolporter rozwija sprzedaż biletów podróżnych
Kolporter poszerza o kolejne województwo sieć saloników, sprzedających bilety kolejowe, autobusowe i busowe. Od 22 marca z tej oferty mogą korzystać również mieszkańcy województwa lubuskiego.
2017-03-22, 09:49

Bilety blisko 170 przewoźników będzie można nabyć w salonikach i salonach prasowych Kolportera m.in. w Zielonej Górze, Gorzowie Wielkopolskim, Świebodzinie czy Nowej Soli.

Bilety podróżne – nowa oferta sieci saloników – to efekt umowy, jaką Kolporter podpisał z firmą Teroplan S.A., właścicielem portalu e-podróżnik.pl. Zachodniopomorskie i lubuskie to kolejne województwa, w których uruchomiono sprzedaż biletów.

W całej Polsce bilety kolejowe, autobusowe i busowe oferuje już około 700 punktów sprzedaży Kolportera. Korzystają z nich klienci saloników z województw: mazowieckiego, małopolskiego, pomorskiego, kujawsko-pomorskiego, śląskiego, dolnośląskiego, wielkopolskiego, łódzkiego, lubelskiego, warmińsko-mazurskiego, podlaskiego, podkarpackiego, zachodniopomorskiego oraz części opolskiego i świętokrzyskiego.