Miło nam poinformować, że otrzymaliśmy jedno z najcenniejszych wyróżnień - godło "Życzliwa Firma", przyznawane przez Polski Program Jakości Obsługi. Wszystkim naszym Klientom i Kontrahentom bardzo dziękujemy za uznanie. Zapewniamy, że nie spoczniemy na laurach i nadal będziemy podnosić standardy obsługi. Przede wszystkim dziękujemy jednak naszym Partnerom Saloniki Prasowe, pracownikom i współpracownikom. Gdyby nie Wasza praca, kompetencje, zaangażowanie i przyjazne nastawienie do ludzi nie otrzymalibyśmy tego wyróżnienia. To Wasza zasługa. Jakość Obsługi #jakoscobslugi #kolporter #zyczliwafirma #wyroznienie http://www.kolporter.com.pl/news.php?nr=281
2017-08-11, 12:07

Jakość Obsługi #jakoscobslugi #kolporter #zyczliwafirma #wyroznienie