Czy wiecie czym różni się samping masowy od precyzyjnego?
Czy wiecie czym różni się samping masowy od precyzyjnego? ➡️ Samping precyzyjny daje możliwość precyzyjnego określenia grupy docelowej na podstawie koszyka zakupowego klienta. Sample mogą być wydawane przy zakupie konkretnego produktu lub tytułu prasowego. Akcję można zawęzić wprowadzając dodatkowe kryteria, jak np. wiek, płeć czy lokalizację salonu. ➡️ Sampling masowy nie daje możliwości określenia grupy docelowej poprzez analizę koszyka zakupowego. Sample wydawane są wszystkim klientom saloniku lub określonej grupie wybranej za pomocą kryteriów wiek, płeć lub lokalizacja saloniku. Ocena czy klient należy do grupy docelowej należy do pracownika salonu.
2017-10-23, 13:00
Czy wiecie czym różni się samping masowy od precyzyjnego?