Dzisiaj w całej Unii Europejskiej zaczęło obowiązywać nowe rozporządzenie o ochronie danych osobowych (w skrócie RODO). RODO wymaga, aby wszystkie firmy działające na terenie Unii Europejskiej zwracały szczególną uwagę na dane osobowe otrzymywane od Użytkowników. Kolporter, jako administrator Państwa danych osobowych w związku z prowadzoną współpracą i mając na względzie dostosowanie się do nowych obowiązków w zakresie przetwarzania danych osobowych podaje obowiązkowe informacje dotyczące przetwarzania przez Kolportera Państwa danych osobowych. Klauzula informacyjna: http://www.kolporter.com.pl/news.php?nr=317
2018-05-25, 09:37

Klauzula informacyjna: http://www.kolporter.com.pl/news.php?nr=317