Dzień Dziecka w salonikach Kolportera
Kolporter, jak co roku, zamierza świętować Międzynarodowy Dzień Dziecka. Z tej okazji przygotował promocję na wszystkie zabawki znajdujące się w ofercie saloników Kolportera.
2021-05-24, 10:31

Produkty dla najmłodszych objęte zostaną specjalnym rabatem do 20%. Promocja będzie trwać w dniach 24 maja – 1 czerwca br. lub do wyczerpania zapasów. Najmłodsi znajdą w niej, m.in. gry rodzinne, lalki, interaktywne zabawki, zestawy do wyrobów z gliny, masy plastyczne, różnego rodzaju figurki znanych i lubianych przez dzieci bohaterów kreskówek.

Warto dodać, że kategoria zabawki wprowadzona jest w wybranych punktach sieci Kolportera, cechujących się dużym potencjałem sprzedażowym. Oferta charakteryzuje się dużą różnorodnością i zależy od lokalizacji punktu.

Zabawki są jednym z produktów dedykowanych dzieciom. Poza nimi w salonikach można znaleźć także inne produkty skierowane do nich. – Najmłodsi klienci, poza zabawkami, znajdą w naszych salonikach szeroki wachlarz tytułów prasowych. W ofercie znajdują się zarówno czasopisma dziecięce, kolorowanki, jak i książeczki edukacyjne. Oczywiście znajdują się także różnego rodzaju kolekcje figurek czy kart. Dla starszych dzieci i młodzieży mamy szeroką ofertę gamingową – mówi Dariusz Materek, rzecznik prasowy Kolportera. – Doładowania do konsol, konkretnych gier i platform gamingowych są produktami coraz chętniej wybieranymi przez młodego klienta. Wśród tej grupy konsumentów widzimy również zwiększenie popularności kart przedpłaconych Paysafecard i Google Play. Produkty gamingowe są także chętnie wybierane jako prezent dla graczy – dodaje D. Materek.

Kinga Katarzyna Szymkiewicz